content laten maken

Met een goud randje
Bij Pimpelpaars geloven we in de kracht van "het goede verhaal". Wij ontwikkelen podcasts, video's en social media content die bedrijven helpen om hun kennis te delen en echt te inspireren en informeren. Op die manier trek je klanten aan en bouw je een solide merk op.
Direct contact

Wat kenmerkt content van Pimpelpaars?

De inhoud van jouw boodschap centraal. Wij maken klinkende podcasts, strakke video's en mooie social media content. We luisteren naar wat jij als bedrijf wilt vertellen en zetten dat om in aansprekende en effectieve content, die indruk maakt op jouw doelgroep.
Direct contact

Podcast

Met een podcast kan je je expertise aan de wereld laten zien. Bespreek onderwerpen waar je thought leader in wil worden.

Video

Met een bedrijfsvideo laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Met een aftermovie laat je zien hoe je evenement was. En met een talkshow deel je je expertise met de wereld.

(Social) Content

Je (potentiële) klanten moeten constant zien dat je er bent. Daarom maken wij voor de doelgroep relevante content. Denk aan blogs, instagram- en linkedin posts.

Direct contact

Content

Bij Pimpelpaars geloven we in de kracht van "het goede verhaal". Wij ontwikkelen podcasts, video's en social media content die jou als bedrijf helpen om jouw kennis te delen en echt te inspireren en informeren. Op die manier trek je klanten aan en bouw je een solide merk op. Wij helpen je om jouw verhaal te vertellen en te delen op de manieren die het beste bij jou passen.

Onze podcasts richten zich op het creëren van tafelgesprekken tussen mensen binnen en buiten jouw organisatie. Zo geven we luisteraars de kans om de stemmen van jouw bedrijf te horen en zich verbonden en geïnformeerd te voelen door jouw organisatie. Podcasts zijn een informele en persoonlijke manier om te communiceren met jouw doelgroep en bieden een unieke kans om jouw verhaal te vertellen op een manier die aanspreekt en verbindt. Bovendien zijn podcasts een steeds populairder medium, wat betekent dat er steeds meer luisteraars zijn die op zoek zijn naar interessante verhalen om te horen. Door onze expertise op het gebied van podcasts kunnen we jou helpen om jouw verhaal te vertellen op een manier die aansluit bij jouw doelgroep en jouw doelen.


Ook maken we allerlei soorten korte video's. Zo kunnen we sfeerimpressies van jouw werkomgeving maken, uitlegvideo's waarin je je kennis laat zien en wervingsvideo's voor nieuw personeel. Het doel is om op een korte, persoonlijke manier kijkers te overtuigen van de kennis en kunde van jouw organisatie of ze te inspireren met je aan het werk te gaan. Video's zijn een krachtig medium om jouw verhaal te vertellen en te delen met jouw doelgroep en bieden de mogelijkheid om op een visuele manier te communiceren met jouw kijkers.

Verder maken we allerlei soorten content voor LinkedIn, Instagram, Facebook, jouw eigen website en TikTok. Zo maken we mooie foto's die tot actie aanzetten, korte uitlegvideo's voor TikTok, korte explainers voor LinkedIn en blogs voor op jouw website.

Door onze focus op "het goede verhaal" en het creëren van persoonlijke content, helpen we jou als bedrijf om een solide merk op te bouwen en jouw klanten te overtuigen.


cases

Middin

Voor Middin ontwikkelde we een twee series podcasts over leven met een LVB.
Bekijk case

TenneT

Voor netbeheerder TenneT ontwikkelde wij een podcast over de energietransitie
Bekijk case

VU Amsterdam

Voor de VU ontwikkelde we twee series podcasts met video en fotografie over duurzaamheid en werkklimaat.
Bekijk case

Aprés la Vie

In de podcast "De Houten Jas" spreekt Aart Mak met uitvaartondernemers over de dood.
Bekijk case

Grow

In de podcast en blogs van Windconsortium Grow nemen we je mee naar verschillende interessante duurzaamheidsprojecten.
Bekijk case
App ons