Cases  >>  TenneT

TenneT

Storytelling - 

Podcasting - 

Over het project

In de podcast "Op Spanning" gaat Sofie van den Enk in gesprek met interressante gasten over de energietransitie. Vaak is dit een gast van binnen TenneT en een externe gast, bijvoorbeeld partners. Het doel is om mensen duidelijk te informeren over de uitdagingen en mogelijkheden.

Hoe we TenneT hebben geholpen

Op naar Arnhem! Het was voor een bedrijf als TenneT makkelijker om Pimpelpaars Media naar hun hoofdkantoor te laten komen dan alle sprekers naar Haarlem te verkassen. Geen probleem! Met onze mobiele studio toveren we bijna elke ruimte om in een professionele podcast studio.

Op Spanning bekijkt de energietransitie vanuit verschillende invalshoeken, waarbij we de lastige onderwerpen niet uit de weg gaan. Van klimaatakkoorden tot het nieuwe energiesysteem, van politiek tot industrie: alle facetten van de energietransitie komen aan bod.

TenneT heeft met de Pimpelpaars Media gewerkt aan een eigen podcast genaamd ‘Op Spanning’. Hierbij wil de landelijke netbeheerder bijdragen aan het debat over de energietransitie en verschillende invalshoeken bij elkaar brengen. Insteek is om een journalistiek gesprek te voeren over een thema met verschillende stakeholders. De podcast is samen met de Pimpelpaars Media ontwikkeld, waarbij zij hebben meegeholpen om tot een herkenbaar concept te komen. In de uitvoering wordt TenneT volledig ontzorgd.

Jelle Wils
Corporate Communications Officer

Meer weten over deze case?

Koen Minnema vertelt je er graag meer over
App ons