Warning: Attempt to read property "ID" on string in /var/www/vhosts/pimpelpaars.media/httpdocs/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 802
Cases  >>  Grow

Grow

Storytelling - 

Fotografie - 

Podcasting - 

Over het project

Duik in de wereld van offshore wind energie innovaties met de Grow to go podcast. In deze serie geeft David de Jager van GROW je een impressie van baanbrekende onderzoeken en innovaties die de toekomst van offshore wind projecten blijvend zullen veranderen. Tijdens de opnames lopen David en de geïnterviewde door de onderzoekslabs van de Universiteiten van Delft en Wageningen met onze draadloze microfoons. Hierdoor kunnen ze vrij bewegen en kunnen de onderzoekers gelijk goed laten zien waar ze mee bezig zijn. Pimpelpaars verzorgt tijdens de opnames ook een fotoshoot, zodat de podcast met leuke beelden kan worden gepromoot op zowel de website, als op de socials van GROW.

Hoe we Grow hebben geholpen

We kregen het verzoek van windenergie consortium Grow, om een complete set met content te maken waarin we een aantal van hun verbonden projecten in de spotlight zetten. Ze werken samen met allerlei interessante projecten op het gebied van windenergie.

Als basis hebben we een podcast gemaakt, waarbij de directeur van het consortium, David de Jager, in elke aflevering een project behandelt. Hiervoor hebben we onze wandelopnameset gebruikt, zodat David en zijn gast(en) tijdens de productie vrij konden rondlopen. Tijdens de opnames heeft Pimpelpaars ook professionele foto's gemaakt.

Naast dat we de podcast netjes hebben afgemixt en het verhaal goed hebben neergezet met muziek en inhoudelijke bewerkingen, hebben we ook Engelse blogartikelen geschreven op basis van de gesprekken. Deze zijn samen met de foto's gebruikt voor het webmagazine, Grow-To-Go. Hier kan de bezoeker de podcast beluisteren, de artikelen lezen en de foto's bekijken.

Meer weten over deze case?

Koen Minnema vertelt je er graag meer over
App ons