Warning: Attempt to read property "ID" on string in /var/www/vhosts/pimpelpaars.media/httpdocs/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 802
Cases  >>  Middin

Middin

Storytelling - 

Video - 

Podcasting - 

Over het project

Hoe bieden we mensen met een licht verstandelijke beperking een toekomst? Dat is de centrale vraag in Studio LVB van Middin. Elke aflevering spreekt Nathalie Koopman met ervaringsdeskundigen en experts over thema's die belangrijk zijn onder deze doelgroep.

Hoe we Middin hebben geholpen

Hoe bieden we mensen met een licht verstandelijke beperking de juiste zorg en begeleiding? Zodat ze zich staande kunnen houden in een maatschappij die steeds ingewikkelder wordt? Ruim 2 miljoen mensen hebben een licht verstandelijke beperking – een LVB. Zij hebben een IQ tussen de 50 en 85 en een beperkt aanpassingsvermogen. Middin heeft veel ervaring in de zorg en begeleiding van mensen met een LVB. In Studio LVB delen medewerkers van Middin – en hun samenwerkingspartners – hun ervaringen en kennis op dit gebied. Deze podcast wordt gehost door Nathalie Koopman.

Locatieopnames

Deze productie omvatte 20 afleveringen. In elke podcast werden twee medewerkers of ketenpartners van Middin geinterviewd. Daarom namen we de podcast op in het hoofdkantoor van Middin in Rijswijk. Pimpelpaars verzorgde de techniek op locatie. We monteerde de afleveringen strak af. We hebben ook elke aflevering video opgenomen, zodat achteraf twee videofragmentjes gedeeld konden worden op sociale media. Daarvoor verzorgde we ook de montage.

Meer weten over deze case?

Stefan Kollaart vertelt je er graag meer over
App ons