Warning: Attempt to read property "ID" on string in /var/www/vhosts/pimpelpaars.media/httpdocs/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/includes/acf/oxygen-acf-integration.php on line 802

VU Amsterdam

Storytelling - 

Teksten - 

Fotografie - 

Video - 

Podcasting - 

Over het project

Met A Better World@VU zet de Vrije Universiteit duurzaamheidsprojecten in het zonnetje en met The Art Of Engagement werpen ze een blik op hoe we een hedendaags werkklimaat creëren.

Hoe we VU Amsterdam hebben geholpen

Voor de Vrije Universiteit Amsterdam hebben we twee podcasts ontwikkeld!

De eerste heet A Better World@VU en is onderdeel van een tentoonstelling waarbij duurzame initiatieven van studenten en docenten in de schijnwerpers worden gezet. Deze podcast-serie is speciaal bedoeld om deze initiatieven te vieren en te laten zien hoe studenten en docenten bij kunnen dragen aan een beter wereld.

De tweede podcast die we hebben ontwikkeld heet The Art Of Engagement en is gebaseerd op vier principes. Elke aflevering richt zich op één van deze principes. Host Talitha Muusse praat met medewerkers van de VU over hoe zij naar het principe kijken en hoe ze het toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. We hebben de gesprekken opgenomen in audio en video formaat en hebben tijdens de opnames ook mooie ondersteunende foto's gemaakt. Van de video maken we ook een compilatie.

Meer weten over deze case?

Stefan Kollaart vertelt je er graag meer over
App ons