Het team van Pimpelpaars

Met een goud randje
Dit is het team van Pimpelpaars. Samen delen we een passie voor technologie, content en marketing. Wij geloven in het creƫren van menselijke en persoonlijke websites en content die vanuit het goede verhaal de boodschap van onze klanten overbrengen. Laten we samen aan de slag gaan en jouw online succes verwezenlijken!

Koen Minnema

Contentmaker & Marketeer

Koen is onze marketing-expert en heeft een achtergrond in communicatie. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van marketing en communicatie is Koen in staat om de juiste boodschap over te brengen aan de juiste doelgroep. Of het nu gaat om het ontwikkelen van creatieve concepten voor social media campagnes, het schrijven van overtuigende teksten voor websites, het ontwerpen van effectieve advertenties of het maken van een professioneel podcast-concept, Koen weet altijd de juiste snaar te raken bij onze klanten en hun doelgroep. Zijn kritische blik en gedrevenheid zorgen ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn met het resultaat.

Stefan Kollaart

Developer & Podcastmaker

Stefan is onze content-maker en software developer en is verantwoordelijk voor het creëren van professioneel geluid en technische integraties voor onze klanten. Met zijn achtergrond in software ontwikkeling en zijn passie voor audio-verhalen, is Stefan in staat om een professioneel geluidsspektakel te maken. Of het nu gaat om het opnemen en bewerken van audio of het implementeren van complexe technische integraties op je website, Stefan heeft de kennis en expertise om het voor elkaar te krijgen. Zijn creativiteit en technische vaardigheden zorgen ervoor dat onze klanten altijd een indrukwekkend resultaat krijgen.

Sjoerd de Vries

Grafisch Designer & Fotograaf

Sjoerd is onze creatieve geest en heeft een afgeronde grafische design opleiding. Hij heeft jarenlange ervaring met het maken van websites, logo's en huisstijlen voor bedrijven en organisaties van verschillende aard en formaat. Zijn creativiteit en oog voor detail stellen ons in staat om unieke en aansprekende ontwerpen te maken die het merk van onze klanten op een professionele manier weergeven. Of het nu gaat om een klein start-up bedrijf of een gevestigde organisatie, Sjoerd weet altijd een ontwerp te maken dat aansluit bij de behoeften en doelstellingen van onze klanten.

Noah Berlemon

Stagiaire & Chef te laat komen

Noah Berlemon is een enthousiaste en getalenteerde student Creative Business/Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel loopt zij stage bij Pimpelpaars Media, waar zij haar passie voor creatieve mediaconcepten kan uiten.

Tijdens haar stage bij Pimpelpaars Media heeft Noah de kans om haar vaardigheden verder te ontwikkelen en haar kennis van de branche te vergroten. Noah werkt nauw samen met haar collega's en is altijd bereid om nieuwe ideeën te bespreken en feedback te geven.

Laura Bas

Podcast Host

Laura Bas is een meervoudig prijswinnende Changemaker, Public Speaker en Dagvoorzitter. Als spreker is ze gespecialiseerd in jongerenparticipatie en gendergelijkheid. "Laura spreekt op een krachtige wijze, maar vergeet vooral niet om het publiek actief te betrekken bij het verspreiden van haar boodschap. Krachtig en toegankelijk zijn woorden die Laura het best omschrijven."

Rens de Vries

Fotograaf

Rens de Vries is een talentvolle fotograaf uit Haarlem, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Met zijn creatieve visie, scherpe blik en technische kennis weet hij altijd de juiste compositie en sfeer vast te leggen. Fotografie is zijn passie en dat zie je terug in elk beeld dat hij maakt. Rens is gepassioneerd om de wereld om hem heen te verkennen en te delen via zijn fotografie.

Arjan Spoormans

Podcast host

Al sinds zijn jeugd is Arjan aan het ‘maken’. Of het nu zolderkamerradio of schoolkranten waren in zijn tienertijd, Open Dagen op zijn opleiding, toneelvoorstellingen, workshops, podcasts enzovoorts, Arjan was (of is) ermee bezig. Een grap doet wonderen. Een goed geplaatste grap helpt bij het creëren van een veilige sfeer, maakt serieuzere momenten lichter en lachen maakt natuurlijk alles wat je doet leuker.

Jorn Piëst

Audio producer

Ooit een reclame of film gekeken zonder geluid? Saai hé?

Al vanaf jonge leeftijd is Jorn bezig met audio en muziek. Sinds 2010 produceert hij muziek voor zichzelf en opdrachtgevers. Niks is te gek! Met veel enthousiasme houd hij zich dan ook bezig met het maken en bewerken van audio. Muziek in opdracht of een leader voor je nieuwe promovideo.

Geluid prikkelt het brein, je wordt enthousiast, zenuwachtig, verdrietig.. het is emotie. Voeg dit element toe aan een goed verhaal in welke vorm dan ook en je hebt iets waanzinnigs gecreëerd, want die video is anders ook zo saai. Toch?

Jorn zorgt ervoor dat het complete audio verhaal klopt, van muziek tot FX.

Daan Hettinga

Filmmaker

Video is Daan zijn passie. We geloven dat het dé manier is om verhalen te vertellen. Het raakt mensen. Het maakt iets los. Het inspireert, amuseert en informeert. Goede video komt tot de kern en maakt een complex verhaal heel simpel. Door beeld, audio, tekst en grafische elementen samen te laten werken, kunnen we in een paar minuten werelden op hun kop zetten. En dat is precies waarom wij doen wat we doen.

We willen mensen inspireren en helpen organisaties om hetzelfde te doen. Van branded content en commercials, tot documentaires, korte films en videoclips. We maken video’s die binnenkomen. Die je aan het denken zetten. Of die gewoon een lach op je gezicht bezorgen.

Jane Trapman

Schrijver & podcast host

Hi, ik ben Jane Trapman. Een enthousiaste schrijver en podcast host.

Wat schrijf ik dan zoal?
Blogs, nieuwsbrieven en lead magnets staan vaak op mijn to-do. Oh ja, zowel in het Nederlands áls in het Engels!

Als podcast host heb ik mijn eigen podcast Born to Fly, gericht op startende, Christelijke solopreneurs. Daarnaast ben ik in te huren als host voor misschien wel jouw podcast. Topics die ik leuk vind en waar ik veel ervaring in heb zijn: marketing, time management, Christelijk geloof en moederschap.

App ons