Een website laten maken

Met een goud randje
Een goed functionerende website is essentieel voor online succes. We ontwerpen een site die past bij jouw bedrijf en doelen, nemen je wensen mee in het ontwerpproces en zorgen dat het er professioneel en aantrekkelijk uitziet. We optimaliseren de site voor Google zodat je gevonden wordt door je doelgroep. 
Direct contact

Wat kenmerkt Een website van Pimpelpaars?

We creëren websites waarbij de inhoud centraal staat. Wat wil jij als bedrijf vertellen en wat moet de bezoeker van je site aannemen? Dat zetten we om in een mooi, functioneel jasje dat geoptimaliseerd is voor vindbaarheid. Klaar om indruk te maken op jouw bezoekers!
Direct contact

Mooi, én functioneel

We ontwikkelen een mooie website die past bij je huisstijl en wat voor type organisatie je bent. Zo herkennen mensen jouw organisatie. We houden hierbij ook oog voor functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid, het design mag niet in de weg staan.

Eenvoudig zelf te wijzigen

We willen dat je website altijd actueel is. Daarom bouwen wij onze websites met WordPress. Dat betekend dat je elke tekst, afbeelding en video zelf kan aanpassen wanneer dat nodig is. Zo zit je nooit met achterhaalde informatie.

The sky is the limit

We bouwen je website met WordPress. Daarmee kun jij elke tekst, afbeelding en video zelf aanpassen wanneer dat nodig is. Bovendien bespaart het ontwikkeltijd- en kosten, omdat heel veel functionaliteit plug & play is. Maar dat betekent niet dat geavanceerde dingen niet mogelijk zijn. Wij zijn ook bedreven in development, waardoor we met andere systemen kunnen integreren en je layout 100% naar wens kunnen maken.

SEO

We zorgen ervoor dat je website snel reageert en inhoudelijk compleet is. Verder kunnen we helpen met het maken van tekst, audio en video om je succesvol te maken in de zoekresultaten.

Direct contact

Design/development

Voor online succes is een website onmisbaar. Het moet er goed uitzien, goed functioneren en waarde toevoegen voor je (potentiële) klanten. Daarom gaan we echt met je in gesprek om te begrijpen wat je bedrijf en doelen zijn, en ontwerpen we een website die perfect bij jou past.

We nemen je wensen en behoeften mee in het ontwerpproces en zorgen ervoor dat de website er professioneel en aantrekkelijk uitziet. We houden hierbij rekening met verschillende aspecten, zoals het ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteiten van de website. We gebruiken WordPress zodat je zelf de website makkelijk kunt beheren en aanpassen. Bovendien bespaart het ons ontwikkeltijd, omdat heel veel functionaliteiten plug & play zijn. Maar dat betekent niet dat geavanceerde dingen niet mogelijk zijn. Wij zijn ook bedreven in development, waardoor we met andere systemen kunnen integreren en je layout 100% naar wens kunnen maken.


Daarnaast optimaliseren we de website voor Google zodat je gemakkelijk gevonden wordt door je doelgroep. We zorgen ervoor dat de website snel reageert en inhoudelijk compleet is. Verder kunnen we helpen met het maken van tekst, audio en video om je succesvol te maken in de zoekresultaten. Zo kun jij focussen op wat jij het best kunt! Laat ons jouw website bouwen en optimaliseren, zodat jij je klanten kunt blijven verrassen en overtreffen.


cases

Achilles Personal Gym

Pimpelpaars heeft Achilles personal Gym geholpen met het optimaliseren van de website.
Bekijk case

Gooise Matrasjes

Pimpelpaars heeft meegeholpen met het realiseren van de webshop
Bekijk case

VU Amsterdam

Voor de VU ontwikkelde we twee series podcasts met video en fotografie over duurzaamheid en werkklimaat.
Bekijk case

pr architectenburo

Ontwerp en realisatie van prarchitectenburo.nl
Bekijk case
App ons